Xerosensa

Style Switcher

Predefined Colors

Zaštita privatnosti

ZAŠTITA PODATAKA

Prilikom kupovine u našoj online prodavnici prikupljamo lične podatke koji su neophodni za online kupovinu, kao što su ime, adresa i e-mail.
Kod pregledanja naše online prodavnice automatski saznajemo vašu IP adresu te tako prikupljamo informacije o Vašem operativnom sistemu i pretraživaču koji koristite.

E-mail marketing: putem e-maila, uz vaše dopuštenje, šaljemo obaveštenja o našim novostima i ostalim uslugama.

DOPUŠTENJE

Kako dobijemo Vaše dopuštenje?

Prilikom ispunjavanja ličnih podataka, kako bi završili transakciju, potvrdili kreditnu karticu, poslali porudžbinu, dogovorili dostavu ili povrat robe, mi podrazumevamo da imamo Vaše dopuštenje za prikupljanje podataka koje bi koristili isključivo u navedene svrhe.

Ukoliko imamo potrebu za Vašim ličnim podacima iz nekih drugih razloga, poput marketinga, pitaćemo Vas za posebno dopuštenje.

Kako mogu povući svoje dopuštenje?

U slučaju da nakon nekog vremena ne želite da primate obavesti od nas, slobodno nas kontaktirajte na e-mail support@drnolaforskin.rs ili putem mobilnog telefona.

OTKRIVANJE LIČNIH PODATAKA

Obvezujemo se da štitimo lične podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka te da lične podatke nećemo ni na koji način ustupiti trećim licima bez Vašeg pristanka, osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda. Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima, po valjanom nalogu ovlašćenih državnih organa, u skladu sa zakonom, smo dužni dostaviti ili dopustiti uvid u lične podatke.

SPOLJAŠNJE USLUGE

Naši vanjski saradnici će koristiti Vaše podatke koliko je potrebno kako bi mogli obavljati usluge za koje su zaduženi.
Iako neke vanjske usluge poput payment gateway-a imaju vlastite sigurnosne postavke, preporučujemo da proučite njihove izjave o privatnosti.
Nakon napuštanja naše stranice više niste vezani za našu izjavu o privatnosti ili naših odredba i uslova.
Poveznice: kada kliknete na neku od poveznica na našoj online trgovini, moguće je da će Vas sistem preusmeriti sa naše online prodavnice na drugu internet stranicu za čije sigurnosne postavke NE odgovaramo.

SIGURNOST

Kako bi osigurali sigurnost Vaših ličnih podataka koristimo najnovije standarde kako se isti ne bi izmenili, izgubili ili koristili u nedozvoljene svrhe.
Ukoliko nam unesete podatke sa Vaše kreditne kartice, te se informacije  enkriptuju putem SSL certifikata i spremaju se putem AES-256 enkripcije.

STAROSNA GRANICA

Za korištenje ove internet stranice dozvoljeno je za sve uzraste i dobi. Za bilo kakve krive postupke ne odgovaramo i ne vršimo reklamacije.

PROMJENE U IZJAVI O PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo izmene izjave o privatnosti u bilo kom trenutku, stoga Vas molimo da ju proveravate. U slučaju promena bićete obavešteni te će se iste početi primenjivati odmah po izmenama na internet stranici.

PITANJA I KONTAKT

Ukoliko želite pristupiti, promijeniti ili obrisati delove Vaših ličnih podataka koje smo prikupili o vama, napisati žalbu ili želite više informacija kontaktirajte nas putem e-mail adrese support@drnolaforskin.rs ili pozovite na mobilni telefon